Nu kommer fastighetsmässan Köpa Hus Utomlands till Linköping för första gången! Mässan kommer att äga rum på Linköping Konsert & Kongress på Konsistoriegatan 7 den 1-2 april 2017.

Allt tyder nu på att det är köpläge. Räntan är låg och fastighetspriserna har sjunkit på många håll i världen.

Sedan 14 år tillbaka arrangerar Fair Media International AB fastighetsmässor i Norden för köp av bostäder utomlands.

Ni är varmt välkomna! Glömde vi kanske att berätta att det är gratis inträde? Det enda du behöver att göra är att anmäla dig via länken gratis inbjudan. Den kommer att skickas till din e-post, vänligen skriv ut den eller visa den i din mobiltelefon vid entrén.

Mässorna är en marknadsplats för utställare från hela världen som vill marknadsföra sina bostäder till kvalificerade köpare.Våra utställare på mässorna kommer från olika länder och består av agenter, fastighetsmäklare och byggmästare samt andra företag som har med ämnesområdet att göra.

Vi arrangerar olika seminarier som är helt gratis för besökarna. I mässbroschyren ges också information om seminarierna som kommer att presenteras och vilka som är seminarieföreläsare. Normalt hålls seminarier om olika populära länder i hela världen samt speciella seminarier om skattekonsekvenser vid köp av bostad utomlands, pensionering utomlands och lånemöjligheter vid köp av bostad utomlands.

Allt tyder nu på att det är köpläge. Räntan är låg och fastighetspriserna har sjunkit på många håll i världen. Mässorna vi arrangerar i Stockholm, Göteborg och Malmö visar det starka intresse som finns i Sverige. Seminarierna är alltid välbesökta och flera av våra utställare vittnar om att besökarna nu oftare har mer kunskap och att flera redan har bestämt sig för vilket land och område de vill köpa i innan de kommer till mässorna vilket leder till en smidig kontakt mellan mäklaren och kunden.

Seminarieprogram lördag och söndag

Sal 1

11.30 Spanien

12.30 Portugal

13.30 Pensionering utomlands

14.30 Spanien

Sal 2

12.00 Köpläge Turkiet?

13.00 Skatter vid utflyttning

14.00 Thailand

15.00 Portugal

För mer utförlig information om seminariernas innehåll, klicka här

Utställare 1-2 april

AdAdAd

Gratis Inbjudan