Malmö

Allt tyder nu på att det är köpläge. Räntan är låg och fastighetspriserna har sjunkit på många håll i världen.

Sedan 13 år tillbaka arrangerar Fair Media International AB fastighetsmässor i Norden för köp av bostäder utomlands.

Malmö 15 - 16 oktober 2016

Ni är varmt välkomna! Glömde vi kanske att berätta att det är gratis inträde? Det enda du behöver att göra är att anmäla dig via ovanstående länk. Inbjudan kommer att skickas till din e-post, vänligen skriv ut den eller visa den i din mobil vid entrén.

Nästa mässa i Malmö blir helgen 15 – 16 oktober 2016. Mässan äger rum på Malmö Mässan på Mässgatan 6.

Mässorna är en marknadsplats för utställare från hela världen som vill marknadsföra sina bostäder till kvalificerade köpare.Våra utställare på mässorna kommer från cirka 15 olika länder och består av agenter, fastighetsmäklare och byggmästare samt andra företag som har med ämnesområdet att göra.

Vi arrangerar olika seminarier som är helt gratis för allmänheten. I mässbroschyren ges också information om seminarierna som kommer att presenteras och vilka som är seminarieföreläsare. Normalt hålls seminarier om olika populära länder i hela världen samt speciella seminarier om skattekonsekvenser vid köp av bostad utomlands, pensionering utomlands och lånemöjligheter vid köp av bostad utomlands.

Allt tyder nu på att det är köpläge. Räntan är låg och fastighetspriserna har sjunkit på många håll i världen. Mässan som hölls den 9 -10 april visade det starka intresse som finns i regionen. Seminarierna var välbesökta och flera av utställarna vittnade om att besökarna nu oftare vet mycket om ämnet samt att flera redan har bestämt sig för vilket land och område de vill köpa i innan de kommer till mässan vilket leder till en smidig kontakt mellan mäklaren och kunden. Tidningen Sydsvenskan skrev förra våren en artikel om de som vill flytta till värmen som går att läsa här: http://www.sydsvenskan.se/bostad/nybyggt/manga-vill-flytta-till-varmen

Mer information om Mässan

Kids Corner – med barnpassning!

Vi ger er fortsatt möjligheten att lämna barnen i Kids Corner. Här passar vi dem medan ni i lugn och ro kan gå omkring på mässan och lyssna på seminarier.

Restaurang

I mässans café serveras mat och dryck.

Öppettider:

Lördagar och söndagar mellan 10.30 – 17.00.

Mässbroschyr

Vid entrén får besökaren en mässbroschyr där det klart utvisar var de olika utställarna har sina montrar och i vilka länder de säljer bostäder.

Uställare

Utställare april 2016

Exempel på länder representerade:

Spanien, Turkiet, Frankrike, Malta, Italien, Norra Cypern, Portugal, Kroatien, Kanarieöarna, Bulgarien, Mexiko, Grekland och Thailand

Exempel på seminarieprogram lördag och söndag:

Sal 1

Spanien

Portugal

Skatter vid utflyttning

Spanien

Malta

Sal 2

Kroatien

Frankrike

Turkiet

Pensionering utomlands

Bolag utomlands. Fastighetsköp/Skattefrågor

Ad
Ad
Ad