NORDENS STÖRSTA MÄSSA OM UTLANDSBOENDE

Nordens största och mest välbesökta mässa för köp av bostad i utlandet. Sedan 17 år tillbaka arrangerar Fair Media International AB fastighetsmässor i Norden för köp av bostäder utomlands.

Sedan starten 2003 har Fair Media arrangerat över 100 fastighetsmässor. Vi gör för tillfället 7 mässor i Sverige och Finland varje år. Stockholm, Göteborg och Malmö i Sverige och Helsingfors i Finland. Våra fastighetsmässor är specialmässor ENBART för bostäder i utlandet.

Det svenska folket har det fortfarande bra ställt med god ekonomi och stabil inhemsk fastighetsmarknad. Dessutom är fastighetspriserna utomlands attraktiva nu. Det är mycket som pekar på att man borde slå till nu om man funderar på att investera i ett eget boende utomlands.

En nyhet för i år är avdelningen Ski Living, som vi kommer att anordna samtidigt som mässan Köpa Hus Utomlands. På Ski Living finner du utställare som erbjuder bostäder både i svenska fjällen och i utländska skidorter. Passa även på att besöka våra seminarier som behandlar intressanta ämnen kring skidboende.

Läs mer Läs mindre