Äntligen har vi startat upp våra mässor igen! Den 19-20 februari är du välkommen att återigen besöka fastighetsmässan Köpa Hus Utomlands, den här gången på Kistamässan. Här träffar du ett stort och brett urval av utställare som visar fastigheter från hela världen samt övrig service. Självklart kan du som vanligt ta del av våra populära seminarier. Vi följer gällande rekommendationer angående genomförande av smittsäkra evenemang. All registrering av gratisbiljetter sker via hemsidan.

NORDENS STÖRSTA MÄSSA OM UTLANDSBOENDE

Sedan 17 år tillbaka arrangerar Fair Media International AB fastighetsmässor i Norden för köp av bostäder utomlands. Sedan starten 2003 har Fair Media arrangerat över 100 fastighetsmässor.

Våra fastighetsmässor är specialmässor ENBART för bostäder i utlandet. På mässan träffar du utställare som visar boende från olika delar av världen samt annan service som underlättar ditt köp.

 

Vår längtan att efter pandemin återigen få starta upp vår mässa var verkligen stor. När vi gjorde mässan i Malmö i slutet av oktober så märkte vi att det fanns ett stort uppdämt behov både hos köpare och säljare att återigen kunna göra affärer. Räntan är låg och kronan är starkare än på länge samt att fastighetspriserna har gått ner på många håll i världen.

Läs mer Läs mindre