Beskrivning

Göteborg

Allt tyder nu på att det är köpläge. Räntan är låg och fastighetspriserna har sjunkit på många håll i världen.

Sedan 15 år tillbaka arrangerar Fair Media International AB fastighetsmässor i Norden för köp av bostäder utomlands.

Ni är varmt välkomna! Glömde vi kanske att berätta att det är gratis inträde? Det enda du behöver att göra är att anmäla dig via ovanstående länk. Inbjudan kommer att skickas till din e-post, vänligen skriv ut den eller visa den i din mobiltelefon vid entrén.

Nästa mässa i Göteborg blir helgen 3-4 mars 2018, på Svenska Mässan och den är öppen lördag och söndag 10.30 – 17.00.

Mässorna är en marknadsplats för utställare från hela världen som vill marknadsföra sina bostäder till kvalificerade köpare. Våra utställare på mässorna kommer från flera olika länder och består av agenter, fastighetsmäklare och byggmästare samt andra företag som erbjuder annan information och service.

Vi arrangerar olika seminarier som är helt gratis för besökarna. I mässbroschyren ges också information om seminarierna som kommer att presenteras och vilka som är seminarieföreläsare. Normalt hålls seminarier om olika populära länder i hela världen samt speciella seminarier om skattekonsekvenser vid köp av bostad utomlands och pensionering utomlands.

Allt tyder nu på att det är köpläge. Räntan är låg och fastighetspriserna har sjunkit på många håll i världen. Mässan som hölls hösten 2016 visade det starka intresse som finns i regionen. Seminarierna var mycket välbesökta och flera av utställarna vittnade om att besökarna nu oftare har mer kunskap om ämnet samt att flera redan har bestämt sig för vilket land och område de vill köpa i innan de kommer till mässan vilket leder till en smidig kontakt mellan mäklaren och kunden.

Göteborgs-Posten skrev en trevlig artikel om vår mässa den 13 november 2016 som ni kan läsa här, en den 4 mars som går att läsa här och ytterligare en den 8 oktober som går att läsa här.

Kids Corner – med barnpassning!
Vi ger er fortsatt möjligheten att lämna barnen i Kids Corner. Här passar vi dem medan ni i lugn och ro kan gå omkring på mässan och lyssna på seminarier.

Restaurang
I mässans café serveras mat och dryck.

Mässbroschyr
Vid entrén får besökaren en mässbroschyr där det klart utvisar var de olika utställarna har sina montrar och i vilka länder de säljer bostäder.

Länder representerade hösten 2017

Spanien, Portugal, Frankrike, Turkiet, Thailand, Norra Cypern, Italien, Grekland, Kap Verde, Kroatien och Mexiko

Utställare

Utställare oktober 2017, klicka här

Exempel på seminarieprogram lördag och söndag:

Sal 1

Spanien

Portugal

Pensionering utomlands

Spanien

Portugal

Sal 2

Turkiet

Italien

Skatter vid utflyttning

Frankrike

Thailand

Köpeprocessen i Spanien

För mer utförlig information om seminariernas innehåll, klicka här.

AdAdAd

Gratis Inbjudan