STOCKHOLM

Allt tyder nu på att det är köpläge. Räntan är låg och fastighetspriserna har sjunkit på många håll i världen.

Sedan 13 år tillbaka arrangerar Fair Media International AB fastighetsmässor i Norden för köp av bostäder utomlands.

Stockholm 24-25 september

Ni är varmt välkomna! Glömde vi kanske att berätta att det är gratis inträde? Det enda du behöver att göra är att anmäla dig via ovanstående länk. Inbjudan kommer att skickas till din e-post, vänligen skriv ut den eller visa den i din mobil vid entrén.

Nästa mässa i Stockholm blir den 24-25 september 2016. Mässan äger rum på Kistamässan. Öppettider: 10.30 – 17.00 båda dagarna.

Mässorna är en marknadsplats för utställare från hela världen som vill marknadsföra sina bostäder till kvalificerade köpare. Våra utställare på mässorna kommer oftast från cirka 20 olika länder och består av agenter, fastighetsmäklare och byggmästare samt andra företag som har med ämnesområdet att göra.

Vi arrangerar olika seminarier som är helt gratis för allmänheten. I mässbroschyren ges också information om seminarierna som kommer att presenteras och vilka som är seminarieföreläsare. Normalt hålls seminarier om olika populära länder i hela världen samt speciella seminarier om skattekonsekvenser vid köp av bostad utomlands, pensionering utomlands och lånemöjligheter vid köp av bostad utomlands.

En nyhet 2015 var att vi hade en italiensk sektion på mässan som anordnades i samarbete med Gate-Away.se där vi samlade företag ifrån de olika regionerna så att alla ni som är intresserade av Italien kunde jämföra olika områden och få fördjupad kunskap om landet. Det var populärt och förhoppningsvis så kommer den tillbaka till Stockholmsmässan i framtiden.

Mer information om Mässan

Kids Corner – med barnpassning!

Vi ger er fortsatt möjligheten att lämna barnen i Kids Corner. Här passar vi dem medan ni i lugn och ro kan gå omkring på mässan och lyssna på seminarier.

Restaurang

I mässans café serveras mat och dryck.

Öppettider:

Lördagar och söndagar mellan 10.30 – 17.00.

Mässbroschyr

Vid entrén får besökaren en mässbroschyr där det klart utvisar var de olika utställarna har sina montrar och i vilka länder de säljer bostäder.

Utställarlista

Utställare våren 2016

Länder representerade våren 2016

Spanien, Turkiet, Frankrike, Norra Cypern, Portugal, Thailand, Malta, Italien, Bulgarien, USA och Mexiko.

Exempel på seminarieprogram lördag och söndag:

​Sal 1

Italien

Spanien

Turkiet

Portugal

Spanien

Barcelona och Katalonien

​Sal 2

Malta/Gozo

Pensionering utomlands

Frankrike

Skatter vid utflyttning

Thailand

Familjerätt vid utlandsflytt

Drömhuset-så får du råd

Ad
Ad
Ad