För utställare - sv | Fair Media
  • Svenska
  • English
  • Suomi
  • Dansk
Över 16000 Besökare säsongen 2012

Utställarinformation

Öppettiderna på mässorna är mellan 10.30 – 17.00 om inte annat anges.

För utställare

Boka en monter på Fastighetsmässorna KÖPA HUS UTOMLANDS. Nordens största och mest välbesökta mässa för köp av bostad i utlandet.

Sedan 20 år tillbaka arrangerar Fair Media International AB fastighetsmässor i Norden för köp av bostäder utomlands. Sedan starten 2003 har Fair Media arrangerat över 150 fastighetsmässor. Vi gör normalt 6 mässor i Sverige varje år i Stockholm, Göteborg och Malmö. Våra fastighetsmässor är specialmässor ENBART för bostäder i utlandet.

Mässorna är en marknadsplats för utställare från hela världen som vill marknadsföra sina bostäder till kvalificerade köpare. Våra utställare på mässorna kommer från runt 15 olika länder och består av agenter, fastighetsmäklare och byggmästare.

Seminarier rörande fastighetsköp utomlands

Vi arrangerar olika seminarier om hur fastighetsköpet går till i olika länder, om skatter i hemlandet vid ett köp i utlandet samt om pensionering utomlands.

Restaurang

I mässans restaurang serveras mat från olika länder. Allt detta integrerat i en trivsam miljö och i anpassade lokaler med bra läge i varje stad. Ofta har vi en flamencogitarrist som underhåller.

Marknadsföring

Marknadsföring av mässorna sker främst genom annonsering i Nordens ledande dags- och affärs tidningar, både i print och på nätet samt via Facebook och andra sociala kanaler. Vi gör även utskick via vårt eget register.

Härmed inbjuder vi Er att delta på våra mässor KÖPA HUS UTOMLANDS som även innefattar Servicetorg, för företag som säljer andra produkter eller tjänster, där ni har möjlighet att träffa tusentals potentiella köpare som önskar köpa en bostad någonstans i världen.

 

Utställarinformation

Öppettiderna på mässorna är mellan 10.30 – 17.00 om inte annat anges.
Över 16000 Besökare säsongen 2012

Boka din monter

Kontakta oss för ytterligare information, priser och för att boka en plats.